Oct 19, 2010

Clase de Historia del Arte en Artevistas.

Història de l'art: Artevistas. 30/09/10

Irene Bou "Teatro III"

Avui dijous, els alumnes d’història de l’art hem fet una sortida per Barcelona, amb la finalitat d’aprendre fora de les aules tancades, davant d’una pissarra i asseguts en un pupitre escoltant el professor. Sinó que hem volgut descobrir, conèixer i sentir Barcelona, la nostra ciutat, una ciutat viva, plena de cultura i art.

Aprofitant “Artevistas” (Passatge del credit, 4 08002 BARCELONA), que és una galeria d’art de noves generacions, hem pogut anar a l’actual exposició (que té lloc des del 9 de setembre fins el 24 d’octubre) de “La edad de la oscura razón” de l’artista Irene Bou, però també hem pogut trobar altres artistes com: Chimera, Dana Hellín, Phao, V.Michel, Peta, Haub, Matt Sesow, Bragança, Hartz, Van Steen, Bonet, Jenny Paratilla, J.Rico, Villafane…

Cada un d’ells amb el seu estil, la seva intensió i el seu missatge. Per exemple: Irene Bou diu: “La pintura es mi salvación, da a mis sufrimientos constante estimulo y vida” En ella trobem uns quadres plens de ràbia, de tristor, d’ ironia, de depressió…

En canvi Bonet, expressa alegria, relaxació, diversió, felicitat…

Cada un d’ells amb un missatge i uns sentiments molt diferents però que aconsegueixen el seu objectiu: arribar a totes aquelles persones que mirin el quadre.
Ha estat una tarda diferent, una manera diferent d’aprendre les coses, en contes de mirar una pissarra o un llibre; contemplar, sentir, reflexionar sobre un quadre o una escultura, arribant així a diversos pensaments, diverses opinions i sobretot diversos sentiments.

Núria Beltran en:

No comments:

Post a Comment